The TTS is back in business

Det är i juli allting händer för våran del. Först börjar Duvboveckorna lördagen den 11:e juli, den 16:e bär det av till Åland.
Där kommer vi ladda upp med både alkohol och sol inför den sjuka skåneresan. Sedan inte minst så drar Allsvenskan igång igen. Nu med nytt blod i Bajenfamiljen. Andreas Dahl, en centralmittfältare, som har sex a-landskamper för Sverige i nacken, har anslutit. Samt legenden Gerrbrant. Vilket endast kan båda gott.

Vi på TTS måste erkänna, att vi under en längre period har haft en så kallad "brudtorka". Vilket betyder att vi har haft svårt att fixa flickor till våra aktiviteter. Mest på grund av brist på nya kontakter. Då man inte bör använda samma brudgäng fler än en enstaka gång.
Men nu, äntligen så skiner solen på TTS-stugan igen. Äntligen så har vi fått in nytt blod i TTS-nätverket.
Vilket vi är mycket glada över. De nämnda flickorna är födda 1992, vilket egentligen är alldeles för hög ålder, men med tanke på den rådande situationen så kan vi inte göra annat än att tacka och ta emot för tillfället.

Duvboveckorna kommer att locka mycket folk. Flickor som tidigare inte vågad sig till den berömda stugan kommer garanterat komma nu när villan är användbar. En ledsam sak som kommit upp är att ingen från Löfströms kommer att bli bjudna under veckorna. Detta på grund av att jag inte blev bjuden på deras tillställningar. Detta är självklart inte okej, med tanke på hur mycket sprit och minnen jag bjöd på under Sommaren 2008. Därför har jag valt att markera att detta inte är okej, så ingen av dessa personer kommer att bli bjudna till TTS-nästet.

Nu till lite gladare nyheter. Den sedan ett par veckor sen planerade resan till Skåne närmar sig. Nu är det endast bara 18 dagar kvar tills danskarna ska kunna få vila sig i våran glans.

Tack och Hej!

/NK


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0